RSS Flöde

Torsdags äventyr!

Postat den

Torsdag morgon och mamman masar sig ur sängen, drar på sig kläder och kastar sig ut genom dörren. Hoppar på bussen mot Sunderbysjukhus önskar att de hade kaffe servering på bussen, ibland behöver man verkligen lite extra kaffe. Studenten som är van att kunna somna överallt försöker desperat få några minuters extra sömn på bussen, men inte…. Ganska häftigt att se skillnaden från innan han fick sin CPAP då han sov överallt och hela tiden. I onsdags satt han uppe halva natten och så upp tidigt på torsdagen och kunde ändå inte sova på bussen.

På Sunderbyn fick vi först sitta och vänta i ett väntrum i nästan en timme, inne i 5 minuter och sedan vidare till nästan väntrum, inne i 20 minuter och sedan slussas vidare till nästa väntrum…. Där någonstans gnällde mamman på facebook om att det blev en heldag på Sunderbyn lite oplanerat…. Öhm neeej vi var inte alls och födde barn som de flesta då verkade tro…. Första väntrummet var till röntgen, andra till ortopeden, tredje till gipsrummet. Sen tog vi lunchrast men efter det var det röntgen IGEN eftersom de inte lyckats få alla bilder av Studentens ben och sedan tillbaka till ortopeden igen. Vi kom hem lagom till middag….

Mamman följde mest med för att ha något annat att göra än att sitta hemma och vänta och tanken var juh att de skulle röntga och eventuellt gipsa om, vi räknade med att vara hemma till lunch!

Ja detta äventyr ledde juh då till att mer än en hoppades på att Hoppsan skulle komma ut men nu är det så att Hoppsan tänker inte komma ut. Så vi fick tipset att kanske kontakta en exorcist men jag är lite tveksam…… Klarar jag verkligen detta som höggravid?

Framgooglad bild, från filmen Exorcisten
Framgooglad bild, från filmen Exorcisten

Annonser

Ett svar »

  1. Du är inte klok! Hjärtat stannade nästan innan jag läst klart!
    Puss
    ”O”

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: