RSS Flöde

Öhm..

Postat den

Vad är motsatsen till nykter alkoholist? Onykter nykterist så klart….

Fniss fniss…. Ja idag är mamman lite trött

Annonser

»

 1. Nu va mamman rolig. Har inte tänkt i dessa banor tidigare. Däremot har jag hört många sk nyktra alkoholister som säger att ”de slutat dricka” eller att det är tre år sedan de drack. Jag undrar: Dör man inte av törst, om man slutar dricka?

  Puss ”O”

  Svara
 2. De kanske tar det intravenöst istället… men man ska nog se till att inte försöka sig på några kolsyrehaltiga drycker, koksaltlösningar av olika koncentration är nog bäst, och de som inte är alkoholister och säger ””jag ska aldrig mer dricka ska nog använda sig av finsprit (läkarsprit) i berusnings syfte.

  Svara
 3. Nej, nej, enligt dessa personers uttanalnden, ”har de inte druckit på flera år”. Man kan inte ta det intravenöst, för då blir man narkoman. Utan de har helt enkelt ”slutat att dricka”! Vilken självbevarelsedrift! Personligen dricker jag minst 1,5 liter om dagen och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan vätska. Beträffande finsprit, så kommer det betydligt tidigare i karriären, mot slutet är dragningen mer åt skokräm och andra aromatiska produkter. Vissa känsliga personer föredrar T-sprit.
  Puss
  ”O”

  Svara
  • Jo, om man tar sprit intravenöst, men vatten borde funka utan att bli narkoman… men iofs, tar man vatten i berusnings syfte så blir man nog narkoman då oxå. Men det är nog farligt att aldrig sluta dricka heller, för det går ju att dö av vatten förgiftning oxå, allt skall tas med moderation, dvs bara dricka det man behöver.

   Jag har däremot hört att vissa kvinnor behöver ett glas vin vissa speciella dagar i månaden… men det är en helt annan fråga 😉

   Svara
 4. Det går inte att berusa sig på vatten, däremot om det är tillräckligt rent kan man dö av det. Jag syftar då på – 18 megaohm avjoniserat H2O. Driker du 1,5 liter av detta rena vatten blir du helt urfrätt på insidan och därmed avlider du. Det perfekta mordet. Obducenten hittar enbart ”vatten”! Lite svårt bara, att få tag på detta vatten, men prata med Westinghouse. Det är vanligt med kvinnor som ”behöver” ta sig ett glas vin ”speciella” dagar i månaden. När de kommer upp i fyrtioårsåldern tenderar dessa ”dagar” att bli fler och komma oftare (dagligen). Snabbt utveckar de ett kemiskt beroende. Vissa börjar kombinera med benzodiasepin. De blir korsberoende och kortar av sitt liv betydligt. Det är därför man aldrig ser kvinnor som konsumerar T-sprit, därför att de har blivit narkomaner, eller dött dessförinnan. Kvinnor ”tål” alkohol 5 – 7 ggr sämre än en man. Life is hard! Evert hade gillat detta, men det är lite allvar så här i Juletider. Njut av livet och drick måttligt. – Vatten alltså!
  Puss
  ”O”

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: