RSS Flöde

Yay

Postat den

Mamman vann över ”killkursen EVERT” mamman hittade en lapp mitt i kaoset på kylskåpet….

20111130-075747.jpg
Så pilutta dig Ossa

Annonser

»

 1. Vi är inte färdiga än!

  Din tillgivne
  ”O”

  Svara
  • Färdig blir man väll aldrig… och det är inte heller resan som är det viktiga utan vem man reser med.

   Svara
   • Kära Student, förlåt att du har fått vänta på besked. När det gäller ”färdig” håller jag inte med, utan tror att detta stadium förmodligen inträffar endast några få sekunder efter det att vi vederbörligen avlidit. Aldrig tidigare. Därför är det högst troligt att de flesta har en möjlighet att bli just färdig. Frågan är bara: Med vad?

    När det gäller ”resan” tror jag att du har fel. Det är själva resan som är målet! När det gäller ”sällskapet” på resan är detta av underordnad betydelse. Viktigt är dock att man har gott sällskap av- och trivs med sig själv. Först därefter kan man skänka glädje till en medresenär. Givetvis bör man inte vara upptagen av sig själv, utan tänka på medresenärerna i första hand. Annars lär man få resa ensam.

    Njut av resan och vila dig fram.

    Hälsningar
    ”O”

  • Jag hörde även något om hembesök från EVERT, så fredagar kl 19 på bolaget inne i stan sa du… om det inte finns en online version man kan gå på. Men jag tror jag vet ett annat ställe du kan skicka hembesökarna som skulle uppskattas bättre..

   Svara
   • Kära Student, jag tror att du rör ihop saker. Det är inte vanligt att den ”nödställde” själv förstår sin belägenhet. Det är därför vi rycker in. Vi vill endast hjälpa våra nödställda bröder när de håller på att sjunka för djupt i jämnlikhetens träsk. Det finns vissa givna regler för äktenskap och relationer som vi önskar föra vidare till kommande generationer av män. Vi har ärvt dessa från kära gamla morbror Evert d.ä., som instiftade dessa så sent som 1836 och dessa har sedan dess, ograverat, överantvardats genom muntlig tradition inom en snäv krets av noga utvalda gossar och män. Vanligen rekryteras våra medlemmar på platser där män förekommer i övertalighet. Information om medlemmar och rekrytering kan endast erhållas på slutna möten. Avvakta vidare besked från lokalavdelningen i Luleå.

    Din tillgivne,

    Evert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: