RSS Flöde

Fniss fniss

Postat den

Om någon vill veta vilken typ av snyltgäst jag är….

Du är som Lady Larsson

Lady Larsson

Lady Larsson älskar champagne, samlar på handväskor och skor, önskar sig hett en walking closet och sparar i största hemlighet till en bröstförstoring.

Lady Larsson vill gärna vara och leva som en prinsessa, eller åtminstone som Carrie (Bradshaw alltså, i Sex and the City). Prinsessan Madeleine och Carrie är hennes idoler och de har precis samma intressen också.

Candle light dinner, bubbel och nystrukna linneservetter är Lady Larssons passion, bara hon slipper att laga maten. Hon älskar att gå på restaurang lika mycket som hon hatar att laga mat. Även om hon tycker att det är lite coolt så vaskar hon på sin höjd en halv liter gammal lättmjölk, något annat har hon inte råd med. På restaurang väljer Lady Larsson italiensk eller asiatisk mat, hoppar gärna över förrätten, gillar varmrätt och älskar efterrätt – mums! Äter hon svenskt blir det helst fisk och skaldjur för hon ääälllskar skaldjur också.

Till vardags försöker hon äta hyfsat nyttigt, som sushi eller sallad till lunch. Hemma lagar hon på sin höjd nudlar, tar en yoghurt eller vispar ihop en Nutrilettepåse. Men nyårslöftet är att bli bättre på matlagandet. Hon måste bara försöka. Lady Larsson skulle gärna ha spelat golf, om det inte hade varit för naglarnas skull, de går ju bara av då. Hon tränar regelbundet, gärna lördag förmiddag så att man kan äta brunch med tjejkompisarna på något lyxigt ställe sen. Efteråt skickar hon ett sms och tackar för den helt underbara, awesome eftermiddagen. Hon avslutar sms:et med ”Kramizar LL”.

 

*asg* testa du också på ICA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: